Tuesday, October 25, 2011

Segmen : Jom follow dia. Haha.


Hello pimples ;)
Today's topic : Cik Hanem

Haaaa, siapakah gadis comel ini?
Pasti anda tertanya-tanya kn?
Ni adalah Cik Noor Aizatul Adzwa Hanim.
Panjang kan nama dia??
Unik lagi. Haha.

Dia mempunyai ketinggian yang agak tinggi mengalahkan aku.
Haih, kalau jalan dengan dia. Dah macam KLCC dah. Haha.
Owh, karakter dia sangat gila-gila. Nasib baik boleh blend in dengan aku :D
Gadis yang sangat manis dan suka tersenyum.
Jaranglaaaah tengok dia masam.

Kami kenal dari Uitm. 
Kebetulan dia kena tendang dari blok lama.
Lantas masuk blok aku. Bilik aku lagi.
Ni ROOMATE tersayang nih !
Haha. Awal-awal masuk dah kena prank!
Kesiannnnnnnn XD

Anyway, ni post ala-ala macam nak promote dia lah. Haha.
Meh la follow blog dia.
Link ada je kat atas tuhhhh.
Cik Hanem. Imy :D
Jommmm jumpaaaaaaaaaa.


Ni lahhh Cik Hanem :)




4 comments:

Faz Abas said...

tadi nampak nama blog hanis kat blog BA, so, singgah sekejap...

nak jemput datang pulak ke blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. nak mintak komen jer...

btw, cantik sangat background and layout blog ni!

Faz Abas said...

mintak maaf, bukan blog hanis, tapi blog asilah...

Asilah B said...

Faz Abas : Thx sgt2 :D

hanem si budak buncit said...

salah eja namaaaaa!! wuaaaa !! noor aizatul adzwa hanim lahhh