Wednesday, December 21, 2011

Gegaria Metro = Mission Impossible


Hello pimples ;)

Ingat lagi tak Metro ada buat Gegaria Metro dekat Pantai klebang, Melaka?
Yeah, aku pergi bersama-sama teman-teman seperjuangan ku.
Hahahaha.
Tapi slack nyer, parking semua atas pasir and bersiap-sedia lah untuk tenggelam.
Mujur aja, aku tak amek spot yang pasir lembut. Walaupun hampir. 
Tak boleh ku bayangkan andai kereta ku tenggelam dalam pasir.
Cukuplah dah pernah jatuh longkang. Hahaha.

Macam biasa, karnival-karnival seperti ini pasti pehun dengan booth-booth yang menjual bermacam-macam barang. Dari baju sampailah ke makanan, Dari broadband sampailah ke barang kemas.
Banyaklah benda, tapi nasib baik NAFSU untuk memberli tiada.
Cuma nafsu makan tu adalah :)

Tempat terlalu ramai orang and konsert tak start untuil malam.
Time kami sampai waktu petang, yang cuma ada MC siapa entah atas pentas.
Tapi macam HIGH je.
Tau x maksudnya?
HIGH as in MABUK.
Walaupun tak obvious.
Tapi dok jerit sana, dok jerit sini. Macam apa ntah.
Okay, anyway, dia ada panggil bebereapa peminat naik atas pentas untuk join permainan sedikit.
First game adalah menari atas pentas. Lagu memang tak boleh blah.
Lagu : ON THE FLOOR - J.LO AND PITBULL.
Memang terbaik laaa. Tapi yang naik nyer bukan ala-ala umur kita2. Tapi...
ni haaa umur mak-mak kita nooooo.
Kelassssss buat aerobik atas pentas :D

Owh yaaaa, aku dapat jumpa Shaheizy Sam!
Alaaa yang Adnan Sempit tuuhhh.
Batak? Tak pe. Bukan selalu. hehe.
Nah bukti,

Selepas rasa macam ala-ala buhsan dan tak tahu nak buat apa,
kami beragkat ke JJ untuk tengok wayang.
MISSION IMPOSSIBLE : GHOST PROTOCOL.
Seronok pergh wa cakap!
Tak nak cerita.
Pergilah tengok sendiri :D



No comments: