Wednesday, December 15, 2010

takpe takpe

Hari ini saya ingin membebel tentang hari ini. Mesti la hari ini, takkan esok atau pun lusa kn? Haha. Okay2, pulang semula ke pangkal jalan.

Hari ini bangun pagi, gosok gigi, cuci muka, pakai baju. Eh2, da macam lagu kanak-kanak riang plak. He2 Then makan pagi, trus pergi keje.

Pergi keje, pagi2 buhsan la. Tak de pe sgt nak buat. Jadi saya merajinkan la diri untuk membaca blog Hanis Zalikha. Blog dia sgt la best, walaupun ayat tak sehebat mana. Tp dia macam mempunyai satu aura yang dapat menarik people untuk membaca blognya. Saya rasa, sekarang nih, dia dah femes gitu, da h macam artis dah kowt. Dia student, model, apa lagi ya? Tak sure lah. Apa kata anda google sendiri dan cari tahu :)

Then, kena kira stok, mcm biasa lah. Nama pown duduk office. Tp yang geramnya, satu jer, tak boleh pegang HP! Gatal betul anak boss pergi ngadu, padahal bukan kami yang main HP, anak dia sendiri yang main. Then cakap kami pulak. Perghhh ini boleh bikin panazzzzz. So, nak tak nak, redha je lah HP disimpan dalam laci -_____-"

Nak turun jaga kt kedai, tak boleh. Boss larang, hmmmm. Payah betul.


Muka saya dikala kebosanan. Ye, duduk saja kt office pown bole buhsan.

No comments: