Tuesday, January 21, 2020

Surirumah Jutawan dengan Bisnes Mobile Spa TWB

Trip surirumah ke Maldives

Trip surirumah ke Dubai

Assalamualaikum semuanya and welcome to my blog!

Hari ni kita nak share topik yang sangat best dan sangat rare. Bak kata selena gomez,

"How can you not noticed me? I'm so rare."

Kenapa tajuk kali ni rare? Sebab bila kita sebut JUTAWAN, jarang lah di sinonimkan dengan seorang SURIRUMAH kan?

Tapi percaya tak kalau kita cakap seorang SURIRUMAH boleh jadi seorang JUTAWAN 🤩

Semua ni boleh di capai bila korang join bisnes mobile spa dengan TWB

Kalau korang rasa kerja apa-apa pun boleh buat korang jadi jutawan. Sepastinya jawapan korang adalah - usaha, konsisten, dan tak give up

Betul. Tapi bisnes apa yang membolehkan seorang surirumah menjadi seorang jutawan?

Sebelum korang fikir jauh, apa kata korang baca sharing pasal a few SURIRUMAH yang berjaya di anggap sebagai jutawan dengan bisnes mobile spa TWB 🥰

1) PUAN AINUL SHAHRAZAD

Puan Ainul merupakan seorang surirumah berumur 35 tahun dan mempunyai 4 cahaya mata, yang semuanya masih bersekolah


Ni masa trip Puan Ainul dengan husband ke Switzerland

Sebelum menceburi bisnes TWB, Puan Ainul bekerja sebagai seorang engineer dari tahun 2006 sampai 2013. Dan dah bermacam-macam bisnes Puan Ainul cuba untuk capai tahap Jutawan tapi sayangnya tak temua bisnes boleh berikan kepuasan tersebut

Dari menjadi seorang agen unit trust, bisnes bakeri dan juga bisnes menjahit, tak dapat memenuhi impian Puan Ainul. Rata-rata bisnes yang diceburi takde MENTOR yang reliable.

Ni gambar masa Puan Ainul buat servis spa berniali RM75, kalau sekali boleh dapat banyak ni, sepuluh kali dah RM750! Tak ke berbaloi tuuuuu

Puan Ainul merupakan seorang yang ber IMPIAN BESAR, macam-macam beliau mahukan untuk diri sendiri, keluarga dan anak-anak. Jadi untuk pastikan sesuatu bisnes tu berjaya, PROVEN MENTOR dan RESULTS sangat-sangat crucial

Dan apabila beliau memulakan projek TWB, beliau percaya impian untuk jadi seorang jutawan mampu dicapai oleh seorang surirumah

Terlalu ramai sudah yang menjadi proven results dengan team TWB !

Dengan system yang diatur dalam TWB, bukan sahaja boleh dapat instant cash hari-hari tapi korang juga mampu untuk ada property!

Ni antara property Puan Ainul bernilai RM1.3 juta dan tak kongsi nama husband


Best kan?

Jom tengok contoh seorang lagi iaitu

2) PUAN ATHIRAH

Puan Athirah merupakan seorang ibu berumur 31 tahun dan mempunyai seorang cahaya mata dan juga merupakan seorang surirumah



Walaupun hanya seorang surirumah tapi Puan Athirah mampu bergaya seperti seorang jutawan. Pakai pakaian yang selalu hanya orang kerja perjabat je guna. Surirumah pakai pakaian ofis? Wow mesti best!


Surirumah tapi ada kerjaya. Bukan setakat itu, tapi beliau juga mampu untuk pergi travel persis mereka yang bekerja makan gaji. Ada trip naik cruise, business class flight, europe trip, just wow!


Last sekali, beliau juga mampu untuk membeli sebuah kereta AUDI Q5 pada umur 29 tahun ! Semua tahu kan harga kereta ni berapa, and monthly installments lagi.

Kalau tak kerana bisnes mobile spa TWB, tak mungkin semua ni akan tercapai


Jadi kalau korang tanya, boleh ke seorang SURIRUMAH menjadi JUTAWAN?

Jawapan saya : INSYA ALLAH BOLEH

Jika anda mencari bisnes yang boleh bantu anda sebagai seorang surirumah, TWB is the answer for you. Jom contact saya laju-laju.

Time waits for no one!

Xoxo,
Asilah 0126714589
Alumni The Walking Beauty
Leader Team Amethyst
Pengusaha Mobile Spa by AB

No comments: